LONES I CAIXES DE LLUM

El rètol lluminós o caixa de llum tipus banderola és una caixa d'alumini amb dues cares de metacrilat imprès en lona i/o retolat en vinil i il·luminat amb tubs fluorescents o leds d'alta lluminositat. Tant els rètols impresos en lona com els rètols lluminosos o caixes de llum tipus banderola, són molt utilitzats per la seva capacitat d'informar de l'existència d'un negoci.

LONA BACKLITE IMPRESA

Lona publicitària especialment indicada per ser instal·lada en suports retroil·luminats tals com caixes de llum. Donant la possibilitat d'imprimir el que desitgis.

CAIXA DE LLUM SUBLIMACIÓ

Aquest procés aplicat a la impressió de textos, gràfics, etc. permet obtenir una extraordinària nitidesa, resolució, colorit i una major solidesa al rentat.

LONA BACKLITE I VINIL DE TALL

Lona publicitària especialment indicada per ser instal·lada en suports retroil·luminats tals com caixes de llum.

Exemple de lona backlite, solament amb vinil de tall.

LONA MICROPERFORADA
LONA FRONTLITE IMPRESA LONA FRONTLITE TENSADA

La tradicional lona plàstica: versàtil, adaptable, apta tant per a ús interior com a exterior i que ofereix un elevat grau d'impacte visual.

Continua sent l'alternativa tradicional a la lona frontlite per a ús en condicions d'intempèrie gràcies a la seva resistència al vent i als fenòmens meteorològics adversos.

Confeccionem tot tipus d'acabats per facilitar la instal·lació de les nostres lones.

Ullets, reforços, beines, etc.

Tel: 841 743

Crta. Fontaneda nº 4, Edif. Pont del Solà, Baixos local 1

AD600 Sant Julià de Lòria - Principat d’Andorra

 

cromaticandorra